life care - europe's no.1 bio opportunity! egÉszsÉg, szÉpsÉg, jutalom!EGÉSZSÉG
Krauter
Life Impulse
Vivadeau
SZÉPSÉG
Parfümök
Aqua BIO
NeoBIO
BIO Style
BioHaus
REGISZTRÁCIÓ
Fórumlifecare-bioeletmod 

BIOHAUS – Tisztaság BIO stílusban!lifecare-bioeletmod

 

A lakásod az a hely ahol egy munkanap végén lazítasz, ahol éjszaka megpihensz és ahol életed legszebb pillanatait töltöd. Ezért, a tisztaság fontos, nemcsak a kinézet szempontjából, hanem egészséged miatt is. Idővel a mészkő foltok és a rozsda megváltoztatják egy szép fürdőszoba kinézetét, a baktériumok kellemetlen szagot okoznak, a penész és a gombák pedig nagyon könnyen megbetegíthetik a kisgyerekeket.

 

Mindez elkerülhető a piacon található hagyományos tisztítószerek segítségével. de ugyanakkor termékek okozhatnak számodra kellemetlenséget is. A tisztítószerek többsége a környezet számára valódi veszélyt jelent, de az ember számára is. egyesek annyira mérgezőek, hogy egyszerű belélegzésük szédülést okoz. Biztosak lehetnek abban, hogy nem éppen ártalmatlanok a környezetre és a szeretteinkre nézve. Szerencsére rengeteg természetes alternatíva létezik.

 

A BIO tisztítószerek a piacon egy relatív új termékcsoport, de nagy előnyük, hogy BIO termékek, hatékonyak és hasonlóan működnek mint a hagyományos termékek, de kizárólagosan természetes anyagokból vannak összeállítva, anélkül hogy bennük valamilyen, egészséget vagy környezetet veszélyeztető vegyi anyag lenne. A nagyon könnyen és nagyon olcsón beszerezhető termékek tökéletesekké válhatnak a felületek tisztítására és a foltok eltávolítására.

 

Egészségesen élni egy tudomány. hasonlóképpen mint a fizika vagy a kémia. Viccesnek tűnik, de igaz. Annyira önromboló életmódot folytatunk, és sajnos, gyerekeinknek is ugyanazt az életmódot nyújtjuk.

 

Csak körül kell nézni, mert megoldások mindenhol és mindenre léteznek. Hibásan alakult ki az a felfogás, miszerint szűkségünk van a legerősebb vegyszerekre és toxinokra a baktériumok megjelenésének megelőzése érdekében. A ház tisztán tartására szükséges termékek reklámjai azzal dicsekednek, hogy „az összes baktériumot megölik”. És nagyszerűnek tűnik, azt gondolnánk, hogy megéri, Hiszen a higiénia és főleg az egészség mindent megérdemel. De miért őriznénk meg a tisztaságot úgy, hogy otthonunkat egészséget veszélyeztető anyagokkal megtöltjük? A folttisztító szerek, a fehérítők, a padlótisztító szerek és a fürdőszoba tisztítószerei, valamint bizonyos mosószerek túlságosan érzékennyé teszik különösképpen a  gyerekeket, a terhes nőket vagy az érzékeny személyeket, főleg az asztmásokat vagy az allergiákban szenvedőket. Egyes toxinok az emberek jelen életének boldogtalan és elkerülhetetlen valóságát képezik. Viszont egyesek nélkül, éspedig a házunkban levő tisztítószerekben levők nélkül nagyon könnyen élhetünk. Csak választanunk kell a „zöld” tisztasághoz szükséges sok termék közül. Kényeskedés vagy egyszerűen a saját egészségünkért való gondoskodás? Tény, hogy egyre több személy fordul ezekhez a termékekhez. A tisztaság egészséget jelent, az egészséged pedig tőled függ  és azon termékektől, melyeket használni kívánsz! Ne ess kétségbe! A takarítást kellemesebb tevékenységgé varázsolhatod, ha kizárod az összes olyan elemet, melyet nem szeretsz – itt, többek között, a bőrödet megtámadó, és rettenetes szagú mosószerekről beszélünk.

 

Amennyiben eldöntötted, hogy lemondasz az egészségedet veszélyeztető mosószerekről, akkor választhatod az organikusakat, az öko háztartási tisztítószereket egy BIO ház számára. Gyönyörű otthonod van? Eljött az ideje, hogy zölddé alakítsd.

 

Őrizd meg a tisztaságot és a harmóniát a vegyszerek nélküli, BIO háztartási tisztítószerekkel!

A BioHAUS tisztaság fél egészség!

 

A romániai első BIO mosószer brand, a BIO Haus gyártója az Alma Win német gyártó, amely Európa szerte az első a BIO mosószerek iparágában, a saját recept szerint készített Life Care kizárólagossági feltételei mellett. A 2007-es év óta piacon levő BIO Haus brand folyamatos fejlődésben van, mind a termékei változatosságára vonatkozóan, mind az általa javasolt BIO tisztasági szerek népszerűségére vonatkozóan.

 

A BIO Haus mosószert még a nagyon érzékeny bőrű személyek is használhatják, mivel ezek dermatológiailag tesztelt termékek, ugyanakkor összetételükben búzából kivont fehérjéket tartalmaznak. Ráadásul, nem tartalmaznak allergén anyagokat, és ez egy plusz garancia. A környezetvédelmi szabályozásoknak megfelelően csakis regenerálódó alapanyagok kerülnek felhasználásra.

 

A BIO Haus koncentrátumok elnyerése nem genetikai mérnökség útján történik és a mosásnál és tisztításnál rendkívüli eredményeket nyújtanak.

 

A BIO Haus termékek minőségét az Ecocert tanúsítási szervezet garantálja úgy, hogy azokat részletes ellenőrzéssorozatnak  veti alá a gyártókkal kezdve és a csomagolási és szállítási eljárásokkal zárva, az Európai Unió törvényeinek megfelelően.

 

A BIO Haus oldatok sokoldalúak, multifunkcionálisak és biológiailag lebonthatók, nem teszik tönkre azon felületeket, amelyeken alkalmazzák őket. Antisztatikusak, ami azt jelenti, hogy a takarítás eredménye hosszabb ideig megmarad.

 

BIO Haus a háznak a legjobb tisztítószereket nyújtja anélkül, hogy a környezetet károsítaná!

 

 

http://www.life-care.hu/online-termekek.html

http://www.life-care.ro/produse-online.html

 lifecare-bioeletmodwww.lifecare-bioeletmod.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!